Om siden

Tematikk og innhold

Anvendelig.no er ment som en side som samler nyttig og anvendelig informasjon innen emnene IT, apper, reise, forbruker, helse, mat og smarthus. Felles for innholdet er at det er basert på forfatterens egne kjøp og erfaringer.

For at et produkt skal kjøpes inn går det ofte gjennom en grundig utvelgelsesprosess som forsøkes omtalt i de enkelte innleggene. Grundigheten henger naturligvis sammen med prisbildet på produktet; det er begrenset hvor mye tid man ønsker å legge ned for å kjøpe en gadget til 100 kroner. Prosessen forklarer hvorfor flertallet av produktene får positiv omtale, men negativ omtale kan naturligvis også forekomme om forfatteren opplever at han har gjort et bomkjøp.

Reklame

For å dekke utgiftene forbundet med siden og en eller annen kaffekopp til artikkelskrivingen, vil noen av produktlenkene gi meg provisjon om du velger å kjøpe produktet eller noe annet i den aktuelle nettbutikken det lenkes til.

Dette vil kun gjøres der produktet som likevel omtales har nettbutikker som tilbyr dette, og vil ikke ha innvirkning på selve innholdet.

Kontakt

Siden drives av Kenneth Eggan på hobbybasis, forvent derfor noe svartid på dine henvendelser.

    Bilder

    Det meste av bilder og skjermbilder er tatt av forfatteren selv, men noen av bildene er også hentet fra gratistjenesten pixabay.com – en side med over 1,7 millioner bilder.

    Historikk

    Siden ble opprettet den 05.04.2020.